Over Banketbakkerij van Dijk

Banketbakkerij van Dijk

Sinds 1890 is Banketbakkerij van Dijk een begrip in Gouda en omgeving, in stand gehouden door meerdere generaties.

Banketbakkerij van Dijk is al die tijd gevestigd aan de Doelenstraat 32 in Gouda. Daar maken we dagverse Patisserie voor iedereen, waarbij we werken met zuivere en eerlijke ingrediënten. Bijvoorbeeld onze authentieke worteltjesboter uit de Belgische Ardennen, waar de koeien minimaal 265 dagen per jaar buiten staan. Franse fairtrade Valrhona chocolade. Een eigen recept amandelspijs die stevig van smaak is met een lekkere bite. En een eigen recept bladerdeeg met een hoger botergehalte en een luchtigere bladerwerking.

Wij werken met passie en plezier aan al onze heerlijke producten, nodige kennis en passende adviezen krijgt u bij ons altijd!

Banketbakkerij van Dijk - Smulpas

Smulpas

Met de Smulpas ontvangt u voor elke euro die bij ons besteedt één smulpunt. De smulpas spaarpunten worden via de kassa bijgeschreven op uw klantenkaart. Met uw gespaarde punten betaalt u gemakkelijk uw volgende aankoop bij Banketbakkerij van Dijk

Uw actuele spaarsaldo vindt u terug op uw kassabon.

Nieuw is dat u ook bij bestellingen via de webshop kunt sparen. Net als bij de smulpas worden bij het afrekenen (en succesvolle betaling) via iDeal smulpunten voor uw gereserveerd. Per 1 euro wordt 1 smulpunt gegeven. Als u 200 smulpunten heeft gespaard, kunt u deze inleveren en wordt er direct 4 euro korting berekend op uw bestelling. Voorwaarde is wel dat u via iDeal afrekent.

Smulpas aanvragen

Banketbakkerij van Dijk - Dieetwensen

Dieetwensen

We zeggen niet voor niets dagverse patisserie voor iedereen. We hebben namelijk ook heerlijke producten voor diverse dieetwensen denk hierbij aan; vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, glutenvrij, lactosevrij enz.

Uit een persoonlijke ervaring met allergieën vinden wij het belangrijk dat hiervoor ook diversiteit en kwaliteit beschikbaar is. We kennen namelijk allemaal wel de uitdaging als je je verjaardag viert dat er iemand op visite komt die een gluten allergie heeft of veganistisch wil eten. Wij denken hierin mee en hebben een fantastisch assortiment allergievrij gebak en cake. Wij kiezen de producten op basis van ervaring en kwaliteit en zijn erg zorgvuldig met de omgang van deze producten.

Dieetwensen

Banketbakkerij van Dijk - Producten met een gouden rand

Producten met een gouden rand

De luxe producten oftewel onze maatwerk producten, zijn de producten met een gouden rand. De top wat grondstoffen betreft en helemaal op maat gemaakt, denk hierbij bijvoorbeeld aan bruidstaarten, verjaardagstaarten, bonbons, relatiegeschenken etc. Niets is te gek, bel ons op 0182-514010 en wij sparren graag over de mogelijkheden.

Luxe-producten

Banketbakkerij van Dijk - Bruidstaarten

Bruidstaarten

De mooiste dag van jullie leven, bij deze bijzondere dag hoort een feestelijke bruidstaart. Omdat er op het gebied van bruidstaarten heel veel mogelijkheden zijn, spreken we altijd graag af. Dan kunnen we samen met jullie, jullie wensen bespreken. Denk hierbij aan; kleur, vorm, smaak, bloemen, aantal personen etc. Ook verzorgen wij sweet tables. Deze tafel vol lekkernijen kunnen wij o.a. vullen met heerlijke koekjes, cupcakes en chocolade items etc. Natuurlijk gaat alles in goed overleg met het bruidspaar.

Bruidstaarten